Skip to content

Klankschalen meditatie

Heb je last van stress, burn-out of zit je op een of andere manier vast in je lichaam? Dan kan ik je helpen met klankschalen meditatie. Bij KlankenRijk gebruik ik allerlei akoestische klanken om jou te helpen ontspannen en te helen. Door de kracht van geluid en klanken kom je gemakkelijker bij de blokkades in je lichaam en geest die je in de weg zitten in je dagelijks leven. Bij een deze meditatie help ik je om bewuster te worden van wat er belangrijk voor je is. Bovendien kom je zo even helemaal tot jezelf in diepe ontspanning. Je krijgt persoonlijke aandacht waarmee ik je kan helpen om het huidige moment te ervaren of iets te helen.

Wat kan klankschalen meditatie?

De klankschalen meditatie die ik geef, is gebaseerd op de Soundfulness methode. Bij klankontspanning word je op een simpele en toegankelijke manier begeleid om dieper contact met jezelf te maken. Je wordt bewuster van wat er binnen in jou speelt en waar er eventueel blokkades zitten. Een meditatie kan voor jou puur rust en ontspanning zijn, maar kan ook verder gaan en je naar een helende plaats brengen. Je kunt mogelijk oude pijn, emoties en zelfs lichamelijke klachten helen op dit niveau.

Klankschalen meditatie

Maak kennis met deze vorm van meditatie

Wil jij jezelf of een ander een ontspannend cadeau geven, overweeg dan een sessie klankschalen meditatie. Deze meditatie bied ik namelijk aan op veel vrijdagavonden in groepsverband. Ik geef een klankontspanning aan een groep van 2 tot 6 personen. Dit is ideaal als je graag kennis wilt maken met deze meditatie of gewoon heerlijk wilt ontspannen. Voor volledige ontspanning is er voldoende ruimte om op je gemak te arriveren en na de sessie weg te gaan. Je hoeft een uur lang helemaal niets en kunt je liggend of zittend mee laten voeren door de klanken die ik maak.

Individueel of meditatie op locatie

Wil je niet afgeleid worden door anderen of wil je een blokkade gericht aanpakken met klankschalen meditatie? Dan kun je bij mij ook een individuele sessie inplannen waarbij ik volledig afga op jouw behoeften. Ik kan tijdens een individuele sessie ook gebruikmaken van een (energetische) massage en een stemvork behandeling. Wil je medewerkers een unieke ervaring bieden in het kader van teambuilding? Of wil je meer ontspanning creëren op de werkvloer? Dan verzorg ik ook graag klankschalen meditatie op locatie. Neem contact op met KlankenRijk en dan bespreken we de mogelijkheden.