Skip to content

Mary van de Panne

Dit ben ik, Mary van de Panne: gecertificeerd klankwerker volgens de Soundfulness® methode.

In 2004 ben ik op het pad van massage gekomen en ik heb van daaruit een mooie ontdekkingstocht gemaakt langs allerlei alternatieve en spirituele helingsvormen.website

Begin 2012 heb ik Soundfulness ontdekt toen ik op zoek was naar een nieuwe invulling voor mijn passie voor massage en dat voelde direct als thuiskomen bij mezelf. Ik kende al wel de klankconcerten op het Eigentijds Festival, maar nu kwam het veel dieper binnen, de emoties werden aangeraakt. En dat in een vreselijk bordkartonnen hok op een ontzettend luidruchtige beurs!

De keuze voor de jaartraining was niet moeilijk, en het was een heerlijk jaar waarin ik heb mogen werken met fantastische collega’s en bijzondere doelgroepen.

Door het werken met klank kwam ik er tijdens de jaartraining achter dat mijn passie eigenlijk vooral zit in het geven van afgestemde aandacht en het ervaren van verbinding in het moment. Ik vind het heerlijk dat ik met mijn klanken de mensen een gelegenheid geef om heel dicht bij zichzelf te komen, in rust en ontspanning.

De liefde die ik altijd al in me had is nu echt wakker geworden en ze mag gehoord worden!

Begin 2013 heb ik mijn huis verbouwd, zodat ik nu een heerlijke ruimte heb (de zolder) waar ik 6 mensen tegelijk een klankontspanning kan geven.

Om het klankwerk in Nederland meer zichtbaar te maken heb ik samen met andere enthousiaste klankwerkers de vereniging Klankwerk Nederland opgericht. Hier zijn ook mijn collega’s in het hele land en hun evenementen te vinden.