Skip to content

Rust en ontspanning

In de huidige, stressvolle wereld is het vaak lastig om tijd te maken voor rust en ontspanning. Indien je niet voldoende tijd hebt voor ontspanning, kan dit voor stressgerelateerde klachten zorgen. Bij KlankenRijk kan ik je helpen met stressgerelateerde klachten en blokkades in je emoties en je lichaam. Door middel van klankschalen meditatie bied ik je rust en ontspanning op een diep niveau in je bewustzijn. Na een klankontspanning ga je mogelijk bewuster leven, je bevindt je namelijk meer in het hier-en-nu. Je kunt altijd terugkomen voor meer ontspanning onder begeleiding van prachtige akoestische klanken.

Hoe bied ik je rust en ontspanning met klanken?

Door middel van de Soundfulness methode is een klankschalen meditatie toegankelijk voor iedereen en eenvoudig te ervaren. Je gaat ontspannen liggen of op een stoel zitten om een veld van klank te ervaren. Ik maak subtiele klanken met akoestische instrumenten, zoals klankschalen, ratels en drums. Met deze geluiden begeleid ik je naar een staat van rust en ontspanning. Je hoeft even helemaal niets en kunt puur genieten van tijd voor jezelf, tijd om te ontspannen en de prachtige klanken die je hoort. Ik probeer balans te brengen in je lichaam door middel van de trilling van klanken. Wanneer je in een diepe ontspanning bent, ben je namelijk in staat om oude pijn, emoties en lichamelijke klachten te helen.

Rust en ontspanning

Ervaar samen rust en ontspanning

In een van mijn groepssessies kun je kennismaken met de effecten van klank en meditatie. In een groep van 2 tot 6 personen ervaar je waar de klanken je heen voeren. Je ervaart rust en ontspanning en een diepere verbinding met jezelf en wellicht met anderen. De groepssessie duurt een uur, waarin je niets anders hoeft te doen dan de klanken en ontspanning te ervaren. Om je nog meer te laten ontspannen is er voldoende instroomtijd voor de sessie en krijg je na afloop alle tijd om rustig wat te drinken en naar huis te gaan.

Individueel en ontspanning op locatie

Wil je graag aan de slag met een blokkade in je lichaam of aan bepaalde emoties werken? Of wil je herstellen van een burn-out of een overmaat aan stress? Dan kun je ook bij KlankenRijk terecht voor een individuele sessie. Tijdens een individuele sessie heb ik alle aandacht voor je en kan ik ook gebruikmaken van (energetische) massages en eventueel een stemvork behandeling. In deze sessie kunnen we helend bezig gaan of kun je simpelweg genieten van de rust en ontspanning. Wil je een sessie klankontspanning of klankschalen meditatie organiseren op kantoor of in een zorginstelling? Neem dan gerust contact op.