Skip to content

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda:

Najaar 2023

29 september / 3 november / 1 december KlankenRijk Klankontspanning Woerden

Vrijdagavond is het moment om de frequenties van de afgelopen werkweek los te laten en jezelf op te laden voor het weekend. Geef jezelf dit kadootje, je hebt het verdiend! Of geef het aan iemand anders, dat kan natuurlijk ook.

Klank werkt heel direct op het water waar wij voor een groot deel uit bestaan, op celniveau wordt de balans hersteld. De frequenties waarop wij resoneren gaan in gesprek met de frequenties van de klankschalen, sjamanendrum, stem en nog veel meer authentieke instrumenten. We komen tot een diepe rust en geven ons systeem de gelegenheid om te helen, op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Praktisch:

* De avond begint om half 8 met een kopje thee en iets lekkers.
* Om 8 uur gaat de deur dicht en begint de klankontspanning. Er zijn matrasjes, kussens en dekens aanwezig. Je hoeft niets mee te nemen, behalve als je iets extra’s nodig hebt voor je eigen comfort.
* Mijn KlankenRijk is op de 2e verdieping van mijn huis in Woerden, je moet dus wel 2 trappen op kunnen komen.
* De bijdrage is €20,00
* Maximaal 4 deelnemers

Aanmelden kan via de contactpagina via whatsapp op 0640274228 of email mary@klankenrijk.nl 

12 oktober / 9 november / 14 december Klankontspanning ligconcert met Rijk in Ridderkerk

Een Klankbeleving is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. 

De ontspannen werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

 

Wij maken gebruik van akoestische instrumenten zoals gongdrum, oceandrum, klankschalen, gong, boventoonzang, sjamanendrum, sansula, koshi, grasratels en nog veel meer.

Tijd: 19:30 – 20:30

Plaats: Trefpunt Oost , De Genestetstraat 2, 2985 CG Ridderkerk

 

Bijdrage € 20,00

 

 

Aanmelden via https://www.verrijkend.nl/agenda

 

6 oktober Klankreis bij Anatha, Woerden

Laat je meevoeren op mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen. De klanken maken je hoofd leeg, brengen je tot rust en brengen je in een diepe ontspanning. Laat de trillingen zorgen voor balans in je lichaam en heel jezelf. Marieke Leentvaar van Anatha zal starten met een meditatie zodat je helemaal aan kunt komen. We gaan oefenen met onze eigen klanken en stem. Vervolgens neemt Mary van de Panne van KlankenRijk je mee op klankreis. Geef je over aan de klankschalen en andere bijzondere instrumenten bespeeld door Mary van de Panne.

Graag even aanmelden via https://anatha.nl/agenda/aanmelden/
Jouw bijdrage: € 25,-

Wil je op de hoogte blijven van komende activiteiten? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:

Als er geen datum bij is die voor je werkt: stuur een berichtje naar mary@klankenrijk.nl, dan kijken we of er iets te regelen is!

Of meld je aan via het contactformulier.

Interview Klankenrijk film

Dit interview met Dennis Rietbergen geeft een goede indruk van wat je kunt verwachten van een klankontspanning. Het is opgenomen in De Oude Graansilo.