Skip to content

Diepe ontspanning

Heb je klachten die veroorzaakt worden door stress of heb je een burn-out? Bij KlankenRijk kan ik je helpen helen door je naar een staat van diepe ontspanning te begeleiden met behulp van klank en meditatie. Met klankschalen meditatie word je gestimuleerd om bewuster van jezelf te zijn en wordt het inzichtelijk wat nu echt belangrijk voor je is. Je ervaart complete rust en ontspanning, waardoor je beter in verbinding komt met jezelf. Je stress vermindert en je kunt beter in kaart brengen waar er blokkades in je lijf of emoties zitten. Zo kun je oude pijn, emoties en lichamelijke klachten gaan helen.

Hoe breng ik je tot diepe ontspanning?

Met behulp van klankenschalen meditatie spreek ik heel je lichaam aan om te ontspannen en in een diepe ontspanning te komen. Ik maak akoestische geluiden die je naar een dieper bewustzijn begeleiden. Met de mindfulness methode maak ik ontspanning simpel en toegankelijk voor iedereen. Je hoeft namelijk niets wanneer je een klankontspanning ervaart. Je mag heerlijk ontspannen zonder te werken aan blokkades in je lijf of emoties. Niets hoeft, alles mag. Ik begeleid je uit je hoofd en naar je lichaam en je gevoel toe. Je mag voelen wat er speelt en hoeft even nergens anders mee bezig te zijn.

Diepe ontspanning

Ervaar diepe ontspanning met anderen

Op een vrijdagavond kun je kennis komen maken met de diepe ontspanning die klank je kan bieden. Een uur lang begeleid ik 2 tot 6 personen naar een dieper bewustzijn. Je kunt genieten van dit heerlijke moment van ontspanning, of op ontdekking gaan naar de blokkade die je dwars zit. Voor en na de sessie is er voldoende tijd en ruimte om rustig te arriveren en na een drankje weer te vertrekken. Het is namelijk een avond die helemaal in het teken staat van rust en ontspanning. In een groepssessie kun je ook de ervaring van klank en meditatie delen met iemand die je kent. Bovendien kan ik een klankontspanning geven op locatie, bijvoorbeeld in een zorginstelling of op kantoor.

Ontspanning in een persoonlijke sessie

Ben jij iemand die in de aanwezigheid van anderen minder snel in diepe ontspanning raakt? Dan kun je ook kiezen voor een individuele sessie bij KlankenRijk. In deze sessie heb ik alle aandacht voor jou en kunnen we gericht aan de slag met het oplossen van blokkades en het helen van pijn en emoties. Hierbij kan ik ook gebruik maken van een stemvork behandeling en kan ik je energieën masseren.